https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2019/08/termoizolimi.png
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2020/08/baneri-thermo-izolilimi-Mobile.png
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2019/08/PAKO1.png
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2019/08/PAKO2.png
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2019/08/PAKO3.png

Zgjedhni Pakon tuaj...

★
Pako STANDARD

Pako Standard është një sistem tradicional ETICS me stiropor (EPS-polistiren i ekspanduar).

ËshtĂ« i dedikuar pĂ«r montimin e sistemeve termoizoluese nĂ« objekte tĂ« reja dhe nĂ« ato ekzistuese.

Zbatohet tek të gjitha objektet në të cilat dëshironi të realizoni kursime të energjisë sipas sistemit ETICS të sigurt e cilësor dhe me çmim të volitshëm.

Në pakon Standard aplikohet shumicën e rasteve Stiropori N3 (15Kg )

★★
Pako STRONG

Pako Strong është një sistem ETICS i gjeneratës së re me Neoporpolistiren i ekspanduar me shtesë grafiti.

Stiropor (EPS) me shtesë grafiti, për shkak të koeficientit të ulët të përçimit të energjisë termale, arrin të njëjtin efekt të izolimit termal me një trashësi prej 20% më të vogël në krahasim me izolimin ekuivalent (Stiroporin e bardhë)

Rekomandohet për struktura që kërkojnë forcim fleksibël dhe tërheqës të shtresave mbështetëse të sistemit dhe rritjen e rezistencës së sipërfaqes së fasadës ndaj goditjes dhe shpimit . Të dyja arrihen me trashje dhe përforcim të dyfishtë, dhe një suva të veçantë të bërë posaçërisht për këtë qëllim, me aditivë mikro-përforcues, të cilët ndikojnë në rritjen e forcës fleksibile dhe tensionuese.

Ky sistem ofron siguri të lartë, veçanërisht nga dëmtimet e shkaktuara nga ngjarjet ekstreme të motit (breshri, reshjet ekstreme të mëdha) si dhe nga dëmtimet e shkaktuara nga zgjatjet e larta termike dhe kontraktimet.

Avantazhet e fasadës
 • Garanci 5 vjeçare
 • Deri nĂ« 10 herĂ« rezistencĂ« mĂ« tĂ« madhe tĂ« sipĂ«rfaqes sĂ« fasadĂ«s ndaj ndikimit dhe shpimit;
 • PĂ«rshkueshmĂ«ri jashtĂ«zakonisht e lartĂ« e avullit;
 • Zgjedhje e madhe e nuancave tĂ« fasadave
 • RezistencĂ« afatgjate ndaj algave dhe infektimit nga myku.
★★★
Pako PREMIUM

Pako Premium është një sistem kulminant ETICS me lesh mineral (guri).

Ky sistem karakterizohet për nga izolimi kulminant termik dhe zanor i objekteve dhe për nga depërtueshmëria e lartë e avullit. Meqë leshi mineral (i gurit) është material që nuk digjet, me montimin e sistemit për fasada  arrihet një siguri shtesë në rast të shpërthimit të zjarrit.

Sistemi i izolimit termik PREMIUM është menduar për të dy ndërtesat më të ulëta deri në 22 m dhe ndërtesat më të larta mbi 22 m.

Mbërthecka prej leshi minerale (prej guri) ose panele mund të përdoren për izolim, dhe disa shtresa të materialeve përfundimtare JUBIZOL janë në dispozicion për shtresën e mbarimit.

Sistemi me lesh guri është jo i djegshëm, kështu që është i dobishëm për mbrojtje termike të të gjitha ndërtesave (madje mbi 22 m) me kërkesën e sigurisë më të lartë nga zjarri.

Karakterizohet gjithashtu nga përshkueshmëria e lartë e avullit dhe, përkundër përshkueshmërisë së mirë të avullit, suva përfundimtare i siguron sistemit mbrojtje të lartë ndaj ujit të shiut.

Avantazhet e fasadës
 • Periudha e garancisĂ« 10 vjet
 • ShumĂ« kombinime tĂ« materialeve tĂ« ndryshme JUBIZOL tĂ« pĂ«rshtatshme pĂ«r izolimin termik
 • Izolim i mirĂ« i  zĂ«rit;
 • Rregulloret e mbrojtjes nga zjarri lejojnĂ« mundĂ«sinĂ« e pĂ«rdorimit nĂ« objekte mĂ« tĂ« larta se 22 m:
 • RezistencĂ« afatgjatĂ« ndaj algave dhe infektimit nga myku.
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2019/08/fasada-bunjamini.png

Fasadë Akrilike

BUNJAMINI
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2019/08/fasada-jub.png

Jubizol Acryl Finish

JUB
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2019/08/ceresit-ct60.png

Fasadë Akrilike

CERESIT
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2019/08/cersit-ct174.png

Fasadë Silikate

CERESIT
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2019/08/bunjaminil.png
Made in: KOSOVA
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2019/08/jublogo.png
Made in: SLOVENIA
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2019/08/ceresitl.png
Made in: GERMANY
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2019/08/ceresitl.png
Made in: GERMANY

Procedura & Informata Teknike

1
Pregaditja për Sistemin e Fasadës

Faza 1 – Lyerja e sipĂ«rfaqes me Tieff Grund

Para çdo veprimi, Ne duhet së pari të lyejm muret e objektit apo shtëpis me Bazë Emulsioni (Tieff Grund),  e pastaj të vazhdojmë me Procedurën e Ngjitjes së Pllakave të Stiroporit me Ngjitës Adekuat.
Tieff Grund përdoret në sipërfaqe të ndryshme për të kufizuar ose balancuar absorbimin dhe për të forcuar lidhjen mes shtresave.

Faza 2 – Lyerja e sipĂ«rfaqeve nga betoni me Beton Kontakt

Në pjesët e sipërfaqes nga betoni, duhet aplikuar Beton Kontakt i cili është produkt  që shërben si urë lidhëse speciale për suvatim të sipërfaqeve nga betoni, i cili siguron fortësi të njëtrajtshme.

Beton Kontakti zvogëlon aftësinë ujëthithëse dhe Neutralizon vlerën e pH.

2
Vendosja e Pllakave të Stiroporit

Pas lyerje së sipërfaqes me tieff grund, fillojm me vendosjen e Akcesorit mbajtës të Stiroporit (Cokëllshinit), dhe pastaj fillojmë vendosjen e pllakave të Stiroporit me ngjitësin i cili duhet të jetë cilësorë dhe i garantuar për veprimin tonë.

QoftĂ«se Ne vendosim Pllaka tĂ« Stiroporit  N3 10cm, atĂ«herĂ« duhet tĂ« dijm qĂ« pesha e tyre specifike Ă«shtĂ« 1.5 Kg pĂ«r MÂČ , dhe patjetĂ«r NgjitĂ«si duhet tĂ« jetĂ« CilĂ«sorĂ« dhe i pasurĂ« me fibra i cili ngjetĂ« dhe forcon maskimalisht pllakĂ«n e Stiroporit nĂ« Muri.

Shembull: ShtĂ«pia ka sipĂ«rfaqe 250 MÂČ  dhe vendosim Stiropor N3 10cm ( 250 x 1.5Kg = 375 Kg VetĂ«m pesha e Stiroporit)

Pesha Specifike e Stiroporit pĂ«r MÂČ / N3 10cm = 1.5kg kurse N4 10cm = 1.7kg

Preferohet vendosja e tipllave në shtëpit apo objektet mbi 3 Kate lartësi !

Obligative: Vendosja e tipllave në shtëpit e vjetra, ose të rinovuara.

3
Faza e Suvatimit

Pas ngjitjes së Pllakave të Stiroporit,  vendosim Rjetë qelqi e cila duhet të jetë cilësore (145gr , 160gr ose 180gr), dhe pastaj vazhdojmë me Suvatim me Llaqë Rrafshues i cili aplikohet mbi pllakën e Stiropori.

Llaqi rrafshues duhet të jetë Cilësorë, i pasurë me Fibra dhe rekomandohet të ipen 2 Shtresa me llaqë Rrafshues.

Llaqi rrafshues duhet të qëndrojë së paku 5 Ditë  në fazën e tharjes e mandej të vazhdohet me Finalizimin e Fasadës.

Gjatë kësaj faze duhet vendosur Akcesorët e Sistemit të Izolimit :Kënde rrjetë, Apu Llajsne, Kënde Pikore, Shkumë Stiropori XPS  dhe kënde Harkore.

4
Finalizimi i Sistemit

Pregaditja për Finalizimin e Sistemit të Fasadës
Në këtë fazë duhet të aplikohet Bazë Fasade Kuartzi e cila lidhë dhe forcon shtresën e Llaqit rrafshues me Fasadën që aplikohet në fund të projektit.

Baza e Fasadës aplikohet me roller ose brushë dhe pas 24 orëve mund të fillojmë me aplikim e Fasadës Dekorative.

Karakteristikat dhe Aplikimi i Fasadës

Fasada është llaç cilësor dekorativ me bazë Akrilike ose Silikate, është jashtëzakonisht e fortë dhe rezistente ndaj ujit.Ngjitet mirë në sipërfaqe dhe mundëson depërtueshmëri të mirë të avullit.
ËshtĂ« rezistent ndaj ndikimeve atmosferike dhe rrezatimeve UV.
Përdoret për mbrojtjen dhe dekorimin e sipërfaqeve minerale të mureve të jashtme dhe të brendshme.
ËshtĂ« shtresa e fundit te punimi i fasadave termoizoluese.

Fasada prodhohet si ngjyrë e bardhë, ndërsa mund të Pigmentohet me Sistemin JUMIX i cili ofron deri në 3000 Nuanca.

Vërejtje:  Zgjedhja e Nuancës për Fasadë duhet të jetë në përputhje me Kriteret e Prodhuesit,  Tek nuancat e mbyllta (Nuancat e Errëta) NUK ipet Garancion sepse mund të shfaqen anomali të ndryshme si p.sh.: Zbehje e Nuancës apo shfaqje e algave apo myshqeve, dhe Prodhuesit rekomandojnë nuanca më pak të errëta të cilat janë rezistente ndaj rrezeve të diellit.

Temperatura kur duhet Aplikuar Fasada ?

Temperatura optimale e punës duhet të jetë +10°C deri +25°C. Nuk bën të përdoret në temperaturë nën +5°C, e as në diell të fortë, në erë, mjegull dhe shi.

?
Pse duhet të Izolohet një Shtëpi ?

Kur Izolojmë Shtëpinë apo Objektin, Ne fitojm një pamje të bukurë dhe dekorative.

Përparsitë kur Izolojmë shtëpinë:

 • Stabiliteti termik i mureve tĂ« jashtme nĂ« kohĂ«n e verĂ«s
 • Mbrojtje optimale dhe ekonomike termike e mureve tĂ« jashtme
 • Mbrojtje e plotĂ« ndaj nxehtĂ«sisĂ«
 • Kursime tĂ« mĂ«dha tĂ« energjisĂ«
 • RezistencĂ« afatgjate kundĂ«r infeksionit tĂ« mureve nga algat
 • PĂ«rshkueshmĂ«ria jashtĂ«zakonisht e lartĂ« e avujve
 • Koeficient shumĂ« tĂ« ulĂ«t tĂ« pĂ«rçimit tĂ« energjisĂ« termale
 • Rezistent ndaj ndikimeve atmosferike dhe rrezeve UV
 • Zgjedhje jashtĂ«zakonisht e madhe e Nuancave
ⓘ
Informacione rreth Garancionit

Ne besojmë në produktet që kemi shitur dhe jemi të sigurt në lidhje me cilësinë, prandaj Ne japim për produktet tona deri në 10 vjet garanci.

Kur vlenë Garancioni ?

 • Garancioni vlenĂ« kur nĂ« tĂ« gjithĂ« Sistemin pĂ«rdoren Produktet e tĂ« njejtit Prodhues apo Brend.
 • Garancioni vlenĂ« kur gjatĂ« aplikimit, kontrollohet dhe mbikqyret i gjithĂ« procesi nga Arkitekti i caktuar
 • Garancioni vlenĂ« kur produktet aplikohen sipas standardeve adekuate tĂ« Prezantuara nga Prodhuesi
 • Garancioni vlenĂ« qoftĂ«se PunĂ«kryesi dhe Ekipa e tij kanĂ« njohuri Profesionale rreth Izolimit, dhe patjetĂ«r duhet tĂ« jetĂ« Biznes Aktiv nĂ« ATK.
 • Prodhuesi garanton se defektet eventuale qĂ« mbulohĂ«n nga garancioni dhe pĂ«rbrenda kohĂ«s valide tĂ« garancionit do tĂ« rregullohen me shpenzime tĂ« prodhuesit.
 • Afati pĂ«r eliminimin e defektit gjatĂ« kohĂ«s sĂ« garancionit Ă«shtĂ« 45 ditĂ« nga dita e paraqitjĂ«s sĂ« defektit.
 • Ankesa duhet tĂ« paraqitet nĂ« formĂ« tĂ« shkruar.

Kur nuk vlenë Garancioni  ?

 • Garancioni nuk vlenĂ« atĂ«herĂ« kur nĂ« Sistemin e Izolimit kombinohen produkte nga 2 apo mĂ« shumĂ« Prodhues.
 • Garancioni nuk vlenĂ« kur aplikimi i produkteve bĂ«het nĂ« kushte jo tĂ« mira atmosferike ( nĂ«n +5°C, nĂ« diell tĂ« fortĂ«, nĂ« erĂ«, mjegull dhe shi)
 • Garancioni nuk vlenĂ« qoftĂ«se nuk rrespektohet koha e tharjes sĂ« NgjitĂ«sit dhe Rrafshuesit tĂ« Stiroporit  ( Koha optimale: 5 DitĂ« nĂ« temperatura +10°C deri +38°C)
 • Garancioni nuk vlenĂ« qoftĂ«se dĂ«mtimi vjen nga shkaqet natyrore (tĂ«rmeti, breshĂ«ri apo goditje tĂ« tjera).
 • Garancioni nuk vlenĂ« qoftĂ«se gjatĂ« Projektit tĂ« Izolimit nuk ka mbikqyrĂ«s (Arkitekt) i cili jep garancĂ« qĂ« produktet janĂ« aplikuar sipas rregullave dhe standardeve tĂ« Prodhuesit.

BLEDICOLOR Shtime

+38344277487
bledicolor@hotmail.com
Rr.Adem Jashari p.n. 72000 SHTIME

BLEDICOLOR Lipjan

+38344201873
bledicolor@hotmail.com
Rr.Hajredin Bajrami p.n. 14000 LIPJAN

ORARI I PUNËS

E Hënë - E Shtune
07.00 - 19.00
E Dielë
07.00 - 13.00

Na Ndiqni në...