HomeTEST MEKSP

https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2019/08/MEKAP.png

MEKAP, Made in TurkeySiguri & Elegancë

...edhe në kushtet më të vështira, Këpucat Mekap janë të Rehatshme, të Guximshme dhe të Shëndetshme.
Siguri Maksimale
Këpucë Elegante
Lëkurë e papërshkueshme nga uji
Rezistente ndaj Ujit, Vajit dhe Goditjeve
Panama Lodder 200 Brown
Shkalla e Sigurisë: S2
Mbrojtëse Metali Sipër
Numrat në stok: 40 / 41 / 42 / 43 / 44 / 45 / 46
28.50 Euro
Basic Lodder 022 Black
Shkalla e Sigurisë: S3
Mbrojtëse Metali Sipër + Përfundi
Numrat në stok: 40 / 41 / 42 / 43 / 44 / 45 / 46
27.00 Euro
White Atp-91
Shkalla e Sigurisë: S1 P
Mbrojtëse Metali Sipër
Numrat në stok: 40 / 41 / 42 / 43 / 44 / 45 / 46
28.50 Euro
Comfort 304 Black
Shkalla e Sigurisë: 01
Pa Mbrojtëse Metali
Numrat në stok: 40 / 41 / 42 / 43 / 44 / 45 / 46
25.00 Euro
Comfort 304 Brown
Shkalla e Sigurisë: 01
Pa Mbrojtëse Metali
Numrat në stok: 40 / 41 / 42 / 43 / 44 / 45 / 46
25.00 Euro
Comfort 304 Gray
Shkalla e Sigurisë: 01
Pa Mbrojtëse Metali
Numrat në stok: 40 / 41 / 42 / 43 / 44 / 45 / 46
25.00 Euro
Copenhag
Shkalla e Sigurisë: S2
Mbrojtëse Metali Sipër
Numrat në stok: 40 / 41 / 42 / 43 / 44 / 45 / 46
28.00 Euro
Jupiter 116
Shkalla e Sigurisë: S1
Mbrojtëse Metali Sipër
Numrat në stok: 40 / 41 / 42 / 43 / 44 / 45 / 46
25.00 Euro
White 118
Shkalla e Sigurisë: S1
Mbrojtëse Metali Sipër
Numrat në stok: 40 / 41 / 42 / 43 / 44 / 45 / 46
27.00 Euro
Gripper Gpr-154
Shkalla e Sigurisë: S2
Mbrojtëse Metali Sipër
Numrat në stok: 40 / 41 / 42 / 43 / 44 / 45 / 46
35.00 Euro
Jeriko 236
Shkalla e Sigurisë: S2
Mbrojtëse Metali Sipër
Numrat në stok: 40 / 41 / 42 / 43 / 44 / 45 / 46
27.00 Euro
Gripper Gpr-215
Shkalla e Sigurisë: S2
Mbrojtëse Metali Sipër
Numrat në stok: 40 / 41 / 42 / 43 / 44 / 45 / 46
37.00 Euro
Volga Grp-61
Shkalla e Sigurisë: S1 P
Mbrojtëse Metali Sipër
Numrat në stok: 40 / 41 / 42 / 43 / 44 / 45
35.00 Euro
Lena GPR-70 A4
Shkalla e Sigurisë: S1 P
Mbrojtëse Metali Sipër
Numrat në stok: 40 / 41 / 42 / 43 / 44 / 45
35.00 Euro
Jeriko 233
Shkalla e Sigurisë: 01
Pa Mbrojtëse Metali
Numrat në stok: 40 / 41 / 42 / 43 / 44 / 45 / 46
25.00 Euro
Jeriko 232
Shkalla e Sigurisë: S1
Mbrojtëse Metali Sipër
Numrat në stok: 40 / 41 / 42 / 43 / 44 / 45 / 46
25.00 Euro
Jupiter 157
Shkalla e Sigurisë: S1 P
Mbrojtëse Metali Sipër
Numrat në stok: 40 / 41 / 42 / 43 / 44 / 45 / 46
25.00 Euro
Jupiter 118
Shkalla e Sigurisë: S1
Mbrojtëse Metali Sipër
Numrat në stok: 40 / 41 / 42 / 43 / 44 / 45 / 46
25.00 Euro
Etna Sgr-21 Hiri
Shkalla e Sigurisë: S2
Mbrojtëse Metali Sipër
Numrat në stok: 40 / 41 / 42 / 43 / 44 / 45 / 46
22.00 Euro
Etna Sgr-24 Black
Shkalla e Sigurisë: S2
Mbrojtëse Metali Sipër
Numrat në stok: 40 / 41 / 42 / 43 / 44 / 45 / 46
22.00 Euro
Etna Sgr-23 Kaltër
Shkalla e Sigurisë: S2
Mbrojtëse Metali Sipër
Numrat në stok: 40 / 41 / 42 / 43 / 44 / 45 / 46
22.00 Euro

Zgjedhni më të mirën, Zgjedhni Mekap Siguri & Elegancë

Informacione plotësuese rreth Sigurisë në Këpucat MEKAP
Mbështjellja e tekstilit rezistent ndaj gërvishtjeve
Përforcim dhe rehati për sigurinë në thembër
Standarti O1

Mekap ofron Këpucët pa mbrojtëse metali, të cilat janë të Kategorizuara me Standardin O1.

Këto Modele nuk ofrojnë siguri në punë të cilat kërkohet siguria.

Modelet O1 mund të përdoren tek mjeshtrit Moleraj, montuesit e Laminatit, dhe montuesit e Keramikes.

Standarti S1

Shkalla  S1 e sigurisë ofron Mbrojtëse metali sipër, dhe e cila jep komoditet dhe ajrosje gjatë tërë ditës.

Përmbajtja e S1:

Mbrojtëse metali Sipër, Anti Statike, Anti Shock, Vaj Resistente

Standarti S1P

Shkalla S1P e sigurisë është shkallë më e moderuar dhe e avancuar në krahasim me S1.

Përmbajtja e S1P:

Ujë Resistente, Vaj Resistente, Anti Statike, Anti Shock, Mbrojtëse metali Sipër + Mbrojtëse metali Përfundi

Standarti S2

Shkalla S2 e sigurisë është shkallë më e moderuar  në krahasim me S1.

Përmbajtja e S2:

Ujë Resistente, Vaj Resistente, Anti Statike, Anti Shock, Mbrojtëse metali Sipër

Standarti S3

Shkalla S3 e sigurisë është shkallë Premium e cilësisë dhe performancës.

Përmbajtja e S3:

Ujë Resistente, Vaj Resistente, Anti Statike, Anti Shock, Mbrojtëse metali Sipër + Mbrojtëse metali Përfundi

Kontakti

+38344476660
bledicolor@hotmail.com

Pikat e Shitjes

Rr.Adem Jashari p.n. 72000 SHTIME
Rr.Hajredin Bajrami p.n. 14000 LIPJAN

Orari i Punës

E Hënë - E Shtune
07:00 - 18:00

Media Sociale

AlbanianEnglish
Fillimi
Blej ONLINE
Distribuimi
Kontakto