https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2020/08/Baneri-Mekap-S1-S2-S3.png
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2020/08/Baneri-Mekap-S1-S2-S3mob.png

SHKALLA E SIGURISËS1-P & S3

S1-P & S3 - Me Mbrojtëse Metali Sipër + Përfundi
Këpucët e shkallës S1-P dhe S3 të sigurisë ofrojnë Mbrojtëse metali sipër + Përfundi dhe janë produkte PREMIUM të cilat ofrojnë siguri maksimale në punë.
Poashtu janë këpucë elegante, rezistente ndaj Ujit, Vajit dhe Goditjeve dhe kanë Shtresë DU / PU me densitet të dyfishtë për rehati.
Përmbajtja e S1-P
1.Ujë Resistente 2.Vaj Resistente 3.Anti Statike 4.Anti Shock 5.Mbrojtëse metali Sipër 6.Mbrojtëse metali Përfundi

Modeli S1-P përfundi këpucës ka shtresën "Kewlar Protection" e cila ofron siguri 100% në goditjet në standardin 1100 N.
Kjo shtresë ofrohet për punët që janë me rrezik më të lartë ku mund të marrim lëndime në shkelje mbi gozhda apo gjësende të tjera.
Përmbajtja e S3
1.Ujë Resistente 2.Vaj Resistente 3.Anti Statike 4.Anti Shock 5.Mbrojtëse metali Sipër 6.Mbrojtëse metali Përfundi

Modeli S3 përfundi këpucës ka shtresën Metalike e cila ofron siguri 100% në goditjet në standardin 1100 N.
Kjo shtresë ofrohet për punët që janë me rrezik më të lartë ku mund të marrim lëndime në shkelje mbi gozhda apo gjësende të tjera.
Shtresë Cilësore Climatex
Shtresa e Këpucave është punuar me Standardin Climatex i cili është i butë, duke siguruar një përvojë të rehatshme në këmbë.
Me strukturën e hapur, ajo kalon ajrin dhe ndihmon që këpucët të ventilohen.
Këpucët kanë tiparë Antibakterial që në këmbë bllokon prodhimin e bakterieve dhe erës së keqe.
Këpucë Antistatike
Këpucët Antistatike dhe ESD janë këpucë sigurie përçuese.
Kjo do të thotë se ato mbrojnë nga pajisjet elektrike duke dërguar ngarkesa elektrike në tokë, duke parandaluar një goditje statike, ngarkesë ose shkëndijë.
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2020/08/BC-S33.png
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2020/08/BS-STEEL.png

MBROJTËSE METALI

https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2020/08/BC-SHTRESA.png

ANTI STATIKE

https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2020/08/BC-shtresa2.png

SHTRESË CLIMATEX

https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2020/08/OILR.png

VAJ RESISTENTE

Kontakti

+38344476660
bledicolor@hotmail.com

Pikat e Shitjes

Rr.Adem Jashari p.n. 72000 SHTIME
Rr.Hajredin Bajrami p.n. 14000 LIPJAN

Orari i Punës

E Hënë - E Shtune
07:00 - 18:00

Media Sociale

AlbanianEnglish
Fillimi
Blej ONLINE
Distribuimi
Kontakto