https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2020/08/Baneri-Mekap-S1-S2-S3.png
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2020/08/Baneri-Mekap-S1-S2-S3mob.png

SHKALLA E SIGURISËS1 & S2

S1 & S2 - Këpucë me Mbrojtëse Metali Sipër
Këpucët e shkallës S1 dhe S2 të sigurisë ofrojnë Mbrojtëse metali sipër, e cila jep komoditet dhe ajrosje gjatë tërë ditës.
Këto modele kanë mbështjelljen e tekstilit rezistente ndaj gërvishtjeve , Përforcim dhe rehati për sigurinë në thembër.

Shkalla S2 e sigurisë është shkallë më e Avancuar në krahasim me shkallën S1.
Përmbajtja e S1
1.Mbrojtëse metali Sipër 2.Anti Statike 3.Anti Shock 4.Vaj Resistente
Përmbajtja e S2
1.Mbrojtëse metali Sipër 2.Anti Statike 3.Anti Shock 4.Vaj Resistente 5.Ujë Resistente.
Shtresë Cilësore Climatex
Shtresa e Këpucave është punuar me Standardin Climatex i cili është i butë, duke siguruar një përvojë të rehatshme në këmbë.
Me strukturën e hapur, ajo kalon ajrin dhe ndihmon që këpucët të ventilohen.
Këpucët kanë tiparë Antibakterial që në këmbë bllokon prodhimin e bakterieve dhe erës së keqe.
Këpucë Antistatike
Këpucët Antistatike dhe ESD janë këpucë sigurie përçuese.
Kjo do të thotë se ato mbrojnë nga pajisjet elektrike duke dërguar ngarkesa elektrike në tokë, duke parandaluar një goditje statike, ngarkesë ose shkëndijë.
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2020/08/S1S2.png
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2020/08/BS-STEEL.png

MBROJTËSE METALI

https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2020/08/BC-SHTRESA.png

ANTI STATIKE

https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2020/08/BC-shtresa2.png

SHTRESË CLIMATEX

https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2020/08/OILR.png

VAJ RESISTENTE

Kontakti

+38344476660
bledicolor@hotmail.com

Pikat e Shitjes

Rr.Adem Jashari p.n. 72000 SHTIME
Rr.Hajredin Bajrami p.n. 14000 LIPJAN

Orari i Punës

E Hënë - E Shtune
07:00 - 18:00

Media Sociale

AlbanianEnglish
Fillimi
Blej ONLINE
Distribuimi
Kontakto