https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2019/08/slide-1.jpg
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2022/04/PVCKOMODA.png

Prodhuar nga GAJREPI, Made in Kosova 🇽🇰Komoda për Banjo 100% PVC

100% nga Materiali Plastikës PVC
100% Resistente ndaj Avullit dhe Ujit

Qëndrueshmëri shumë vjeqare !
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2022/04/15-640x853.png

Siena G10

Dimensioni: 60 Cm
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2022/04/14-640x853.png

Siena G9

Dimensioni: 60 Cm
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2022/04/13-640x853.png

Siena G8

Dimensioni: 60 Cm
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2022/04/12-640x853.png

Siena G7

Dimensioni: 60 Cm
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2022/04/11-640x853.png

Siena G1

Dimensioni: 60 Cm
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2022/04/10-640x853.png

Siena G6

Dimensioni: 60 Cm
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2022/04/9-640x853.png

Siena G4

Dimensioni: 60 Cm
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2022/04/8-640x853.png

Siena G5

Dimensioni: 60 Cm
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2022/04/7-640x853.png

Siena G3

Dimensioni: 60 Cm
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2022/04/6-640x853.png

Siena G2

Dimensioni: 60 Cm
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2022/04/5-640x853.png

HANOI

Dimensioni: 80 Cm
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2022/04/3-640x853.png

Atlanta

Dimensioni: 80 Cm
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2022/04/4-640x853.png

Pattay

Dimensioni: 80 Cm
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2022/04/1-640x853.png

Manila

Dimensioni: 80 Cm

Kontakti

+38344476660
bledicolor@hotmail.com

Pikat e Shitjes

Rr.Adem Jashari p.n. 72000 SHTIME
Rr.Hajredin Bajrami p.n. 14000 LIPJAN

Orari i Punës

E Hënë - E Shtune
07:00 - 18:00

Media Sociale

AlbanianEnglish
Fillimi
Blej ONLINE
Distribuimi
Kontakto