https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2020/08/BANERI01.png
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2020/08/baneri02.png

MEKAP, Made in TurkeySiguri & Elegancë

...edhe në kushtet më të vështira, Këpucat Mekap janë të Rehatshme, të Guximshme dhe të Shëndetshme.

Çka ofron MEKAP:
✅ Këpucë Elegante
✅ Siguri Maksimale
✅ Lëkurë e papërshkueshme nga uji
✅ Rezistente ndaj Ujit, Vajit dhe Lagështisë
✅ Mbrojtëse Metali sipër dhe përfundi
✅ Rezistente ndaj Goditjeve
✅ AIR - Ajrosje maksimale për një rehati gjatë ditës
✅ Përforcim dhe rehati për sigurinë në thembër
✅ Shtresë DU / PU me densitet të dyfishtë për rehatin e këmbës
O1 - KËPUCË PA MBROJTËSE METALI
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2020/05/m2-640x640.png

25.00 Euro

Comfort 304 Black
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2020/05/m4-640x640.png

25.00 Euro

Comfort 304 Gray
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2020/05/m3-640x640.png

25.00 Euro

Comfort 304 Brown
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2019/08/6-1-640x640.jpg

25.00 Euro

Jeriko 233
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2020/05/m2-640x640.png

25.00 Euro

Comfort 304 Black
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2020/05/m4-640x640.png

25.00 Euro

Comfort 304 Gray
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2020/05/m3-640x640.png

25.00 Euro

Comfort 304 Brown
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2019/08/6-1-640x640.jpg

25.00 Euro

Jeriko 233
S1 & S2 - KËPUCË ME MBROJTËSE METALI SIPËR
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2019/08/6-1-640x640.jpg

25.00 Euro

Jeriko 232
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2019/08/1-1-640x640.jpg

28.50 Euro

Lodder 200 Brown
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2019/08/8-640x640.jpg

25.00 Euro

Jupiter 118
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2020/05/m1-640x640.png

28.00 Euro

Copenhag
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2019/08/6-1-640x640.jpg

25.00 Euro

Jeriko 232
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2019/08/1-1-640x640.jpg

28.50 Euro

Lodder 200 Brown
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2019/08/8-640x640.jpg

25.00 Euro

Jupiter 118
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2020/05/m1-640x640.png

28.00 Euro

Copenhag
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2020/05/m6-640x640.png

25.00 Euro

Jupiter 116
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2020/05/m7-640x640.png

27.00 Euro

White 118
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2019/08/9-1-640x640.jpg

22.00 Euro

Etna Sgr-21 Hiri
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2019/08/11-1-640x640.jpg

22.00 Euro

Etna Sgr-24 Black
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2020/05/m6-640x640.png

25.00 Euro

Jupiter 116
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2020/05/m7-640x640.png

27.00 Euro

White 118
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2019/08/9-1-640x640.jpg

22.00 Euro

Etna Sgr-21 Hiri
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2019/08/11-1-640x640.jpg

22.00 Euro

Etna Sgr-24 Black
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2019/08/10-1-640x640.jpg

22.00 Euro

Etna Sgr-23 Blue
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2020/05/m5-640x640.png

35.00 Euro

Gripper Gpr154
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2020/05/m8-640x640.png

27.00 Euro

Jeriko 236
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2020/05/m6-1-640x640.png

37.00 Euro

Gripper Gpr-215
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2019/08/10-1-640x640.jpg

22.00 Euro

Etna Sgr-23 Blue

25.00 Euro

Jupiter 116
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2020/05/m5-640x640.png

35.00 Euro

Gripper Gpr154
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2020/05/m8-640x640.png

27.00 Euro

Jeriko 236
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2020/05/m6-1-640x640.png

37.00 Euro

Gripper Gpr-215
S1P & S3 - KËPUCË ME MBROJTËSE METALI SIPËR + PËRFUNDI
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2019/08/7-1-640x640.jpg

25.00 Euro

Jupiter 157
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2019/08/3-1-640x640.jpg

27.00 Euro

Lodder 022
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2019/08/2-1-640x640.jpg

28.50 Euro

White Atp-91
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2019/08/5-640x640.jpg

35.00 Euro

Volga Grp-61
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2019/08/7-1-640x640.jpg

25.00 Euro

Jupiter 157
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2019/08/3-1-640x640.jpg

27.00 Euro

Lodder 022
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2019/08/2-1-640x640.jpg

28.50 Euro

White Atp-91
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2019/08/5-640x640.jpg

35.00 Euro

Volga Grp-61
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2019/08/4-640x640.jpg

35.00 Euro

Lena GPR-70
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2019/08/7-1-640x640.jpg

25.00 Euro

Jupiter 157
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2020/08/kepucamekap.png
Informatat rreth Vlersimit të Sigurisë sipas Standardeve PPE
Standarti O1

Mekap ofron Këpucët pa mbrojtëse metali, të cilat janë të Kategorizuara me Standardin O1.

Këto Modele nuk ofrojnë siguri në punë të cilat kërkohet siguria.

Modelet O1 mund të përdoren tek mjeshtrit Moleraj, montuesit e Laminatit, dhe montuesit e Keramikes.

Standarti S1

Shkalla  S1 e sigurisë ofron Mbrojtëse metali Sipër, dhe e cila jep komoditet dhe ajrosje gjatë tërë ditës.

Përmbajtja e S1:

Mbrojtëse metali Sipër, Anti Statike, Anti Shock, Vaj Resistente

Standarti S2

Shkalla S2 e sigurisë ofron Mbrojtëse metali Sipër, S2 është shkallë më e moderuar  në krahasim me S1.

Përmbajtja e S2:

Ujë Resistente, Vaj Resistente, Anti Statike, Anti Shock, Mbrojtëse metali Sipër

Standarti S1P

Shkalla S1P e sigurisë ofron Mbrojtëse metali Sipër dhe Përfundi , është shkallë më e moderuar dhe e avancuar në krahasim me S1 & S2.

Përmbajtja e S1P:

Ujë Resistente, Vaj Resistente, Anti Statike, Anti Shock, Mbrojtëse metali Sipër + Mbrojtëse metali Përfundi

Standarti S3

Shkalla S3 e sigurisë është shkallë Premium e cilësisë dhe performancës.

Përmbajtja e S3:

Ujë Resistente, Vaj Resistente, Anti Statike, Anti Shock, Mbrojtëse metali Sipër + Mbrojtëse metali Përfundi

BLEDICOLOR Shtime

+38344277487
bledicolor@hotmail.com
Rr.Adem Jashari p.n. 72000 SHTIME

BLEDICOLOR Lipjan

+38344201873
bledicolor@hotmail.com
Rr.Hajredin Bajrami p.n. 14000 LIPJAN

ORARI I PUNËS

E Hënë - E Shtune
07:00 - 19:00
E Dielë
07:00 - 13:00

Media Sociale