https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2020/08/Baneri-Mekap-S1-S2-S3.png
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2020/08/Baneri-Mekap-S1-S2-S3mob.png

SHKALLA E SIGURISËO1

Pa mbrojtëse Metali
Këpucët e Shkallës O1 janë modele pa asnjë element të sigurisë.
Ato përdoren për Shofer të kamionëve, Moleraj, Montues laminati dhe për punë të industrive të lehta.
Këto Modele nuk ofrojnë siguri në ato punë në të cilat kërkohet siguria nga Inspektorati i Punës.
Shtresë Cilësore Climatex
Shtresa e Këpucave është punuar me Standardin Climatex i cili është i butë, duke siguruar një përvojë të rehatshme në këmbë.
Me strukturën e hapur, ajo kalon ajrin dhe ndihmon që këpucët të ventilohen.
Këpucët kanë tiparë Antibakterial që në këmbë bllokon prodhimin e bakterieve dhe erës së keqe.
Këpucë Antistatike
Këpucët Antistatike dhe ESD janë këpucë sigurie përçuese.
Kjo do të thotë se ato mbrojnë nga pajisjet elektrike duke dërguar ngarkesa elektrike në tokë, duke parandaluar një goditje statike, ngarkesë ose shkëndijë.
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2020/05/m4.png

BLEDICOLOR Shtime

+38344277487
bledicolor@hotmail.com
Rr.Adem Jashari p.n. 72000 SHTIME

BLEDICOLOR Lipjan

+38344201873
bledicolor@hotmail.com
Rr.Hajredin Bajrami p.n. 14000 LIPJAN

ORARI I PUNËS

E Hënë - E Shtune
07:00 - 19:00
E Dielë
07:00 - 13:00

Media Sociale