https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2020/08/Baneri-Kalkulatori-1.png
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2020/08/Baneri-Kalkulatorimobile.png

Kalkulatori Projekteve

Kalkuloni Projektin tuaj të Izolimit për Shtëpinë apo Objektin tuaj, dhe Kosto e Projektit llogaritet në mënyrë automatike.

Stiropori

Ngjitës dhe Rrafshues Stiropori

Akcesorët

Fasada Dekorative

TotaliEuro

BLEDICOLOR Shtime

+38344277487
bledicolor@hotmail.com
Rr.Adem Jashari p.n. 72000 SHTIME

BLEDICOLOR Lipjan

+38344201873
bledicolor@hotmail.com
Rr.Hajredin Bajrami p.n. 14000 LIPJAN

ORARI I PUNËS

E Hënë - E Shtune
07:00 - 19:00
E Dielë
07:00 - 13:00

Media Sociale