https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2020/08/Baneri-Mekap-S1-S2-S3.png

Brendet tona

BLEDICOLOR SH.P.K. - Distributorë për Kosovë

MEKAP, Made in Turkey 🇹🇷Këpucë Sigurie

Mekap, Që nga fillimi i saj, me filozofinë e saj fokusohet në kënaqësinë e klientëve të saj, MEKAP synon të ofrojë rehati, produkte të qëndrueshme dhe të shëndetshme për klientët e saj.
Mekap ka  kapacitet prodhimi vjetor prej 3 milion palësh, të certifikuara sipas standardeve ndërkombëtare si EN ISO 20344120345120347, ISO 9001, ISO 14001 dhe OHSAS 18001.
Mekap ofron këpucët në standardet e Sigurisë : O1, S1P, S1 , S2, S3 dhe SRC

https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2019/08/logo8-320x186.png

MEKAP, Made in Turkey 🇹🇷Këpucë Sigurie

Mekap, Që nga fillimi i saj, me filozofinë e saj fokusohet në kënaqësinë e klientëve të saj, MEKAP synon të ofrojë rehati, produkte të qëndrueshme dhe të shëndetshme për klientët e saj.
Mekap ka  kapacitet prodhimi vjetor prej 3 milion palësh, të certifikuara sipas standardeve ndërkombëtare si EN ISO 20344120345120347, ISO 9001, ISO 14001 dhe OHSAS 18001.
Mekap ofron këpucët në standardet e Sigurisë : O1, S1P, S1 , S2, S3 dhe SRC

https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2022/04/lgsegura-320x186.png

MEKAP, Made in Turkey 🇹🇷Këpucë Sigurie

Mekap, Që nga fillimi i saj, me filozofinë e saj fokusohet në kënaqësinë e klientëve të saj, MEKAP synon të ofrojë rehati, produkte të qëndrueshme dhe të shëndetshme për klientët e saj.
Mekap ka  kapacitet prodhimi vjetor prej 3 milion palësh, të certifikuara sipas standardeve ndërkombëtare si EN ISO 20344120345120347, ISO 9001, ISO 14001 dhe OHSAS 18001.
Mekap ofron këpucët në standardet e Sigurisë : O1, S1P, S1 , S2, S3 dhe SRC

https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2022/04/lggriper-320x186.png

IZMIR FIRCA, Made in Turkey 🇹🇷Brusha për Ngjyrosje

Duke u renditur ndër pionierët e sektorit, Izmir Firca është një prodhues i mirënjohur i furçave në Turqi me më shumë se 30 vjet përvojë. Duke përdorur teknologjinë e përparuar, ndërmarrja jonë prodhon të gjitha llojet e furçave të pastrimit dhe lyerjes për të furnizuar kërkesën vendase dhe ndërkombëtare

https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2021/08/izmirfircalogo-320x186.png

RULOPA, Made in Turkey 🇹🇷Cilindër Ngjyre

RULOPA është themeluar në Izmir / TURQI në 1976, me një gamë të gjerë produktesh në lëmin e Ngjyrosjes dhe Suvatimit.
Sot, “RULOPA” njihet si “emër cilësor” nga të gjithë njerëzit dhe kompanitë që merren me Suvatime dhe Ngjyrosje, sepse Ne ju ofrojmë produktet më cilësore dhe me çmimet më të mira në treg.

https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2021/08/rulopalogo-320x186.png

PERILLA, Made in Turkey 🇹🇷Produkte Shtëpiake

PERILLA bënë prodhimin e produkteve shtëpiake duke i dhënë përparësi kënaqësisë së klientit dhe mirëkuptimit cilësor, është bërë një markë ndërkombëtare e përdorur nga miliona familje brenda dhe jashtë vendit në një kohë të shkurtër.
Perilla në linjën e saj të prodhimit ofron: Tabela dekorative për Hekurosje, Tharëse Rrobash, Shkallë Metali & Alumini për përdorime familjare dhe Industriale.

https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2021/08/perilla-logo-320x186.png

MILES, Made in IndiaPistoleta Dore

Miles është lidere në fushën e prodhimit të Pistoletave të Dores si dhe atyre profesionale që përdoren me Rrymë dhe Ajër.

Miles krenohet me inovacionet dhe përmirësimin e vazhdueshëm të produkteve të saj përmes mjeteve që krijojnë standarde dhe stile të reja.

https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2022/04/mileslogo-320x186.png

BEYBI, Made in Turkey 🇹🇷Dorëza Pune

Beybi Inc. ka qenë e pranishme në prodhimin dhe shitjen e dorëzave dhe furnizimeve mjekësore, si dhe dorashka industriale të sigurisë në punë dhe pajisjeve mbrojtëse personale që nga viti 1949.
Ne aktualizojmë misionin tonë duke ofruar produkte të përshtatshme në standarde të cilësisë së lartë, duke pasur një pjesë në zhvillimin e ekonomisë së vendit dhe duke përmbushur kënaqësinë e klientit në mënyrën më të mirë.

https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2021/08/beybilogo-320x186.png

Kontakti

+38344476660
bledicolor@hotmail.com

Pikat e Shitjes

Rr.Adem Jashari p.n. 72000 SHTIME
Rr.Hajredin Bajrami p.n. 14000 LIPJAN

Orari i Punës

E Hënë - E Shtune
07:00 - 18:00

Media Sociale

AlbanianEnglish
Fillimi
Blej ONLINE
Distribuimi
Kontakto