Këpucë Sigurie
MEKAP

COMFORTABLE, DURABLE & HEALTHY
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2019/07/Untitled-1.png

Këpucë Sigurie
MEKAP

COMFORTABLE, DURABLE & HEALTHY
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2019/07/Untitled-1.png

Produkte Cilësore & Shërbim Profesional

BLEDICOLOR - Të gjitha në një vend !
NGJYRA & FASADA
Ngjyra për Mbrojten e Drurit, Metalit dhe Betonit.
Fasada Akrilike & Silikate për dekorimin e objekteve dhe shtëpive.
HIDRO SANITARI
Elemente për Hidro Sanitari nga General Fitting & Pestan
Zgjidhje për çdo problem në shtëpin tuaj.
VEGLA PUNE
Vegla Pune për çdo profesion.
Ne ju ofrojmë Vegla Profesionale me garancion 1- 5 Vite.
KËPUCË SIGURIE
Këpucë Sigurisë nga brendi MEKAP
i cili ofron siguri,rehati dhe qëndrueshmëri.
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2019/07/05-1.png

KOPSHTARIMbajtëse Gypi
Aluplast CELLFAST

AKCESORË ELEGANT
Siguron mbajtjen dhe ruajtjen e rehatshme të Gypit.
Kthimi ergonomik i dorezës siguron rehati për njerëzit me lartësi të ndryshme.
UNIFIT TEKNOLOGY
Falë ndërtimit të aluminit, karroca është e lehtë dhe krejtësisht e qëndrueshme ndaj korrozionit.
Rrotat të mëdha e bëjnë karrocën të lehtë për të drejtuar edhe në terren shumë të pabarabartë.
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2019/07/06.png

SIGURIA NË PUNËPaisje Sigurie
Për çdo Profesion

PAISU SOT, NESËR ËSHTË VONË !
Çdo PuntorĂ« nĂ« vendin e punĂ«s Ă«shtĂ« i obliguar tĂ« ketĂ« paisjet mbrojtĂ«se tĂ« cilat sigurojnĂ« jetĂ«n e tij.
Kompania jonë ofron setin e kompletuar duke filluar nga Këpucët e Sigurisë Mekap, Kapelat Mbrojtëse, Uniformat e punës, Uniformat kundër zjarrit, Dorëzave Cilësore, si dhe Syze Mbrojtëse nga Brendi PortWest.
MË LIRË PAISJET, SE SHËRIMI
Bleni Pakon Speciale për vetëm 60.60 Euro, dhe Siguroni jetën tuaj !
Patjetër Sot, sepse Nesër është vonë!
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2019/07/07.png

SUVATIMProdukte Cilësore
nga KNAUF

SUVA PROJEKTUESE MP 75 L
MP 75 është një llaç i lehtë dhe veçanërisht i efektshëm për ndërtim të lehtë gipsi për përdorim të brendshëm.
Krijon një atmosferë të rehatshme dhe të shëndetshme në dhomë.
Rregullon lagështinë dhe është difuzion i depërtueshëm.
Trashësia e veshjes deri në 50 mm dhe mund të aplikohet me dorë ose makinë.
ZGJIDHJE PËR ÇDO AMBIENT
Suva për krijimin e sipërfaqeve të zbutura, të strukturuara lirisht ose të niveluara për mure dhe tavane të brendshme.
Si një llaç me një shtresë për të gjitha llojet e masonerisë, betonit si dhe substrate të qëndrueshme suvatuese.

Ngjyra Akrilike rezistente ndaj ndikimeve atmosferike3000 Nuanca

Ngjyra Akrilike & Silikate
Ngjyra Ekologjike për ambientet e mbrendshme
Ngjyra me Shkëlqim & Mat
Nuancim Digjital Kompjuterik
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2019/08/NGJYRA-akrilike.png

Ngjyra themelore për mbrojtjen e DruritNgjyra Druri

Ngjyra e përshtatshëm për jashtë dhe mbrenda
Resistente ndaj rrezeve UV
Mbulim i shkëlqyeshëm
17 Nuanca
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2019/08/belinka-kosove-1.png

Produkte Cilësore nga KNAUFMateriale Suvatimi

MP 75L - Suva e lëmuarë
Glet Bio Finish PRO - Shtresë Finale
Profile Alumini CD/UD - CW/UW
Fugen Fuller - material pluhurë me bazë gipsi
AQUA PANEL - PllakĂ« me bazĂ« Çimentoje
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2019/07/07.png

Mbi 6000 Produkte në sektorin e VeglaveVegla Pune

Metra Klasike & Digjitale
Skallpera Hobi & Profesional
Gërshërë Llamarine & Pemëve
Përzierse të Ngjyrave
Dana & Kaqavida
Lopata dhe mjete për Kopshtari
Çekan & Sopata
Shkallë Druri dhe Alumini
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2020/10/bcvegla.png

Top Produktet

Ne ju sjellim gjithmonë Produktet më të mira në treg !
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2020/10/iconas-3.png
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2020/10/iconas-4.png
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2020/10/iconas-2.png
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2020/10/iconas-8.png
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2020/10/iconas-7.png
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2020/10/iconas-6.png
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2020/10/iconas-5.png
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2020/10/iconas-1.png
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2020/10/iconas-9.png
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2020/10/iconas-11.png
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2020/10/iconas-10.png
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2020/10/iconas-12-1.png

SISTEMI I TERMO IZOLIMIT

Izolimi i mirë termik i Fasadës zvogëlon Shpenzimet dhe rrit komoditetin e jetesës !

0123456789001234567890%

Me Izolim Profesional të shtëpis tuaj, kurseni deri në 60 %  energji dhe para.

0123456789001234567890 Vite

Në çdo Investim të Izolimt Termik që aplikoni, BlediColor jep nga 5 deri 10 Vjet Garancion.

01234567890.0123456789001234567890€

Pako fillestare BASIC për Izolim të shtëpis duke filluar nga 9.99 Euro për 1m2

https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2019/08/PAKO1.png
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2019/08/PAKO2.png
https://bledicolor.com/wp-content/uploads/2019/08/PAKO3.png

Procedura & Informata Teknike

1
Pregaditja për Sistemin e Fasadës

Faza 1 – Lyerja e sipĂ«rfaqes me Tieff Grund

Para çdo veprimi, Ne duhet së pari të lyejm muret e objektit apo shtëpis me Bazë Emulsioni (Tieff Grund),  e pastaj të vazhdojmë me Procedurën e Ngjitjes së Pllakave të Stiroporit me Ngjitës Adekuat.
Tieff Grund përdoret në sipërfaqe të ndryshme për të kufizuar ose balancuar absorbimin dhe për të forcuar lidhjen mes shtresave.

Faza 2 – Lyerja e sipĂ«rfaqeve nga betoni me Beton Kontakt

Në pjesët e sipërfaqes nga betoni, duhet aplikuar Beton Kontakt i cili është produkt  që shërben si urë lidhëse speciale për suvatim të sipërfaqeve nga betoni, i cili siguron fortësi të njëtrajtshme.

Beton Kontakti zvogëlon aftësinë ujëthithëse dhe Neutralizon vlerën e pH.

2
Vendosja e Pllakave të Stiroporit

Pas lyerje së sipërfaqes me tieff grund, fillojm me vendosjen e Akcesorit mbajtës të Stiroporit (Cokëllshinit), dhe pastaj fillojmë vendosjen e pllakave të Stiroporit me ngjitësin i cili duhet të jetë cilësorë dhe i garantuar për veprimin tonë.

QoftĂ«se Ne vendosim Pllaka tĂ« Stiroporit  N3 10cm, atĂ«herĂ« duhet tĂ« dijm qĂ« pesha e tyre specifike Ă«shtĂ« 1.5 Kg pĂ«r MÂČ , dhe patjetĂ«r NgjitĂ«si duhet tĂ« jetĂ« CilĂ«sorĂ« dhe i pasurĂ« me fibra i cili ngjetĂ« dhe forcon maskimalisht pllakĂ«n e Stiroporit nĂ« Muri.

Shembull: ShtĂ«pia ka sipĂ«rfaqe 250 MÂČ  dhe vendosim Stiropor N3 10cm ( 250 x 1.5Kg = 375 Kg VetĂ«m pesha e Stiroporit)

Pesha Specifike e Stiroporit pĂ«r MÂČ / N3 10cm = 1.5kg kurse N4 10cm = 1.7kg

Preferohet vendosja e tipllave në shtëpit apo objektet mbi 3 Kate lartësi !

Obligative: Vendosja e tipllave në shtëpit e vjetra, ose të rinovuara.

3
Faza e Suvatimit

Pas ngjitjes së Pllakave të Stiroporit,  vendosim Rjetë qelqi e cila duhet të jetë cilësore (145gr , 160gr ose 180gr), dhe pastaj vazhdojmë me Suvatim me Llaqë Rrafshues i cili aplikohet mbi pllakën e Stiropori.

Llaqi rrafshues duhet të jetë Cilësorë, i pasurë me Fibra dhe rekomandohet të ipen 2 Shtresa me llaqë Rrafshues.

Llaqi rrafshues duhet të qëndrojë së paku 5 Ditë në fazën e tharjes e mandej të vazhdohet me Finalizimin e Fasadës.

Gjatë kësaj faze duhet vendosur Akcesorët e Sistemit të Izolimit :Kënde rrjetë, Apu Llajsne, Kënde Pikore, Shkumë Stiropori XPS  dhe kënde Harkore.

4
Finalizimi i Sistemit

Pregaditja për Finalizimin e Sistemit të Fasadës
Në këtë fazë duhet të aplikohet Bazë Fasade Kuartzi e cila lidhë dhe forcon shtresën e Llaqit rrafshues me Fasadën që aplikohet në fund të projektit.

Baza e Fasadës aplikohet me roller ose brushë dhe pas 24 orëve mund të fillojmë me aplikim e Fasadës Dekorative.

Karakteristikat dhe Aplikimi i Fasadës

Fasada është llaç cilësor dekorativ me bazë Akrilike ose Silikate, është jashtëzakonisht e fortë dhe rezistente ndaj ujit.Ngjitet mirë në sipërfaqe dhe mundëson depërtueshmëri të mirë të avullit.
ËshtĂ« rezistent ndaj ndikimeve atmosferike dhe rrezatimeve UV.
Përdoret për mbrojtjen dhe dekorimin e sipërfaqeve minerale të mureve të jashtme dhe të brendshme.
ËshtĂ« shtresa e fundit te punimi i fasadave termoizoluese.

Fasada prodhohet si ngjyrë e bardhë, ndërsa mund të Pigmentohet me Sistemin JUMIX i cili ofron deri në 3000 Nuanca.

Vërejtje:  Zgjedhja e Nuancës për Fasadë duhet të jetë në përputhje me Kriteret e Prodhuesit,  Tek nuancat e mbyllta (Nuancat e Errëta) NUK ipet Garancion sepse mund të shfaqen anomali të ndryshme si p.sh.: Zbehje e Nuancës apo shfaqje e algave apo myshqeve, dhe Prodhuesit rekomandojnë nuanca më pak të errëta të cilat janë rezistente ndaj rrezeve të diellit.

Temperatura kur duhet Aplikuar Fasada ?

Temperatura optimale e punës duhet të jetë +10°C deri +25°C. Nuk bën të përdoret në temperaturë nën +5°C, e as në diell të fortë, në erë, mjegull dhe shi.

?
Pse duhet të Izolohet një Shtëpi ?

Kur Izolojmë Shtëpinë apo Objektin, Ne fitojm një pamje të bukurë dhe dekorative.

Përparsitë kur Izolojmë shtëpinë:

 • Stabiliteti termik i mureve tĂ« jashtme nĂ« kohĂ«n e verĂ«s
 • Mbrojtje optimale dhe ekonomike termike e mureve tĂ« jashtme
 • Mbrojtje e plotĂ« ndaj nxehtĂ«sisĂ«
 • Kursime tĂ« mĂ«dha tĂ« energjisĂ«
 • RezistencĂ« afatgjate kundĂ«r infeksionit tĂ« mureve nga algat
 • PĂ«rshkueshmĂ«ria jashtĂ«zakonisht e lartĂ« e avujve
 • Koeficient shumĂ« tĂ« ulĂ«t tĂ« pĂ«rçimit tĂ« energjisĂ« termale
 • Rezistent ndaj ndikimeve atmosferike dhe rrezeve UV
 • Zgjedhje jashtĂ«zakonisht e madhe e Nuancave
ⓘ
Informacione rreth Garancionit

Ne besojmë në produktet që kemi shitur dhe jemi të sigurt në lidhje me cilësinë, prandaj Ne japim për produktet tona deri në 10 vjet garanci.

Kur vlenë Garancioni ?

 • Garancioni vlenĂ« kur nĂ« tĂ« gjithĂ« Sistemin pĂ«rdoren Produktet e tĂ« njejtit Prodhues apo Brend.
 • Garancioni vlenĂ« kur gjatĂ« aplikimit, kontrollohet dhe mbikqyret i gjithĂ« procesi nga Arkitekti i caktuar
 • Garancioni vlenĂ« kur produktet aplikohen sipas standardeve adekuate tĂ« Prezantuara nga Prodhuesi
 • Garancioni vlenĂ« qoftĂ«se PunĂ«kryesi dhe Ekipa e tij kanĂ« njohuri Profesionale rreth Izolimit, dhe patjetĂ«r duhet tĂ« jetĂ« Biznes Aktiv nĂ« ATK.
 • Prodhuesi garanton se defektet eventuale qĂ« mbulohĂ«n nga garancioni dhe pĂ«rbrenda kohĂ«s valide tĂ« garancionit do tĂ« rregullohen me shpenzime tĂ« prodhuesit.
 • Afati pĂ«r eliminimin e defektit gjatĂ« kohĂ«s sĂ« garancionit Ă«shtĂ« 45 ditĂ« nga dita e paraqitjĂ«s sĂ« defektit.
 • Ankesa duhet tĂ« paraqitet nĂ« formĂ« tĂ« shkruar.

Kur nuk vlenë Garancioni  ?

 • Garancioni nuk vlenĂ« atĂ«herĂ« kur nĂ« Sistemin e Izolimit kombinohen produkte nga 2 apo mĂ« shumĂ« Prodhues.
 • Garancioni nuk vlenĂ« kur aplikimi i produkteve bĂ«het nĂ« kushte jo tĂ« mira atmosferike ( nĂ«n +5°C, nĂ« diell tĂ« fortĂ«, nĂ« erĂ«, mjegull dhe shi)
 • Garancioni nuk vlenĂ« qoftĂ«se nuk rrespektohet koha e tharjes sĂ« NgjitĂ«sit dhe Rrafshuesit tĂ« Stiroporit  ( Koha optimale: 5 DitĂ« nĂ« temperatura +10°C deri +38°C)
 • Garancioni nuk vlenĂ« qoftĂ«se dĂ«mtimi vjen nga shkaqet natyrore (tĂ«rmeti, breshĂ«ri apo goditje tĂ« tjera).
 • Garancioni nuk vlenĂ« qoftĂ«se gjatĂ« Projektit tĂ« Izolimit nuk ka mbikqyrĂ«s (Arkitekt) i cili jep garancĂ« qĂ« produktet janĂ« aplikuar sipas rregullave dhe standardeve tĂ« Prodhuesit.

PËR KLIENTËTShĂ«rbim Profesional
12/7

TRANSPORT I SHPEJTË
Kompania jonë çmohet për korrektësi, shpejtësi dhe saktësi në shërbimin e transportit të Mallit deri tek Ju.
Transporti ofrohet gratis në çdo blerje që e kalon vlerën 500 Euro.
KANALI NË YOUTUBE
BlediColor ofron Kanalin e saj Zyrtarë në Yotube.com , ku mund të gjeni video të ndryshme rreth produkteve dhe demostrime të ndryshme.
Bëni Subscribe kanalin tonë dhe rrini gjithmonë të informuar.
ZBRITJE ME GIFT CARD
Gift Card është kartelë lojaliteti e cila ju mundëson 3% Zbritje në çdo blerje.
1 Euro = 1 Pikë
PĂ«r cdo blerje ju fitoni pikĂ« dhe pas 500 pikĂ«ve tĂ« grumbulluara Ju fitoni 1 Voucher ( DhuratĂ«) nĂ« vlerĂ« 15.00 €
KUJDESI NDAJ KLIENTIT
BlediColor ka vënë në dispozicion një staf profesional që ju përgjigjet të gjithë pyetjeve tuaja.
Ju mund të kontaktoni për të marre informacion mbi ofertat e fundit, produktet e reja,sqarime rreth aplikimit të produkteve etj.

BRENDET

logo1
logo2
logo3
logo4
logo5
logo6
logo7
logo8
logo9
logo10
logo11
logo12
logo13
logo14
logo15
logo16
logo17
logo18

BLEDICOLOR Shtime

+38344277487
bledicolor@hotmail.com
Rr.Adem Jashari p.n. 72000 SHTIME

BLEDICOLOR Lipjan

+38344201873
bledicolor@hotmail.com
Rr.Hajredin Bajrami p.n. 14000 LIPJAN

ORARI I PUNËS

E Hënë - E Shtune
07.00 - 19.00
E Dielë
07.00 - 13.00

Na Ndiqni në...